Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je podobné jako v seriálu návštěvníci. CML něco vypočítá, rada rokuje, vyšle výpravu do minulosti, aby zabránila katastrofě a nakonec přijde děda s dřevěným klínkem a všechno vyřeší během pár vteřin. Ovšem s tím rozdílem, že děda byl za hrdinu a čistič Karlova mostu za kriminálníka, protože ukázal, že to jde rychle a levně. A pár líných "inteligentů" tím přišlo o prachy.

1 0
možnosti

Odstraněním graffity se mostu nejspíš nic nestalo. Jen se mu ulevilo.

Bohužel s tím odstraněním vyplavalo na povrch něco z praxe úředníků, co mělo zůstat skryto.

Proto takový humbuk.

4 0
možnosti
Foto

Zaprvé by mě zajímalo, kdy dojde s podobnou rychlostí (přes jednu noc) k odstranění všech graffiti na celém území ČR, zadruhé, kdy budou památky na území ČR lépe hlídány (tedy alespoň ostnatým drátem a kamerami) a zatřetí, kdy v Kocourkově zasedne vyšetřovací komise slovutných konšelů, aby se zabývala "značně neodpovědným, nezákonným, amatérským a nevšedně rychlým odstraněním" nápisu z pilíře Karlova mostu. ;-O;-(

0 0
možnosti

A23d33a74m 95M66a71l93ý

2. 8. 2019 7:33

Odstranění bylo zřejmě odborné. Je to však špatný příklad pro příště. Může přijít někdo, kdo si o sobě myslí, že to umí a přitom něco zničí.

Vlastníkovi musí být ponechána kontrola nad touto činností.

0 0
možnosti

A40d74a16m 14M30a49l93ý

2. 8. 2019 7:34

Až se například najde nevybuchlá puma, budeme tleskat samozvanému pyrotechnikovi?

0 0
možnosti

P79a79v71e10l 81V42é90b95r

2. 8. 2019 7:30

Myslím, že ke škodám doopravdy došlo: Bylo vážně poškozeno ego památkářů, zvyklých na moc prodlužovat a zastavit cokoliv, co souvisí se stavebnictvím a byl znevážen úřední postup. To se nepromíjí. Moc úředníků (počítaje v to i památkáře) smí pouze narůstat, dokonce ani stagnovat nesmí, jinak je to porušení entropie.

5 0
možnosti

Mám stejný názor a včera jsem zachytil info, že pan Hřib ho chce odměnit...což tak to má býtR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 612x
Mam rad sport, hudbu, film, knihy. Nechci komentovat vnější svět. Chci jen zaznamenávat svoje drobné každodenní postřehy. Věřím v dobro a selský rozum. Moje pravda nemusí být stejná jako vaše, ale dovolte mi v ní věřit. Chci, aby se mezi nás opět vrátila láska, pokora, úcta, tolerance a respekt

Seznam rubrik