Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za blog i bezva fotky.

Ano, kdyby bylo mezi lidmi více ohleduplnosti, žilo by se mnohem lépe. Jen se obávám, že někteří ani neznají význam toho slova, natož aby se tak chovali.

2 0
možnosti
JK

Jestli to nebude tím jací lidé na Sv.Jure převážně jezdí? (milovníci klidné krásy):-)Když třeba srovnám s frontou na vlek či lanovku, kde také žádné předpisy nejsou, tak mi přijde, že to je dáno sociálním složení návštěvníků. Nicméně blog jste napsal pěkný a Biokovo je nádherný kus světa.;-)

2 0
možnosti
PR

jsem tam každý rok, je to ráj. loni jsme s manželkou spali na Vošaci. Nádhera

1 0
možnosti
Foto

Výjezd na Biokovo znám jak autem, tak i na kole - až na vrchol Sv Jur. Od moře cca 1750 výškových metrů, vzdálenost od moře k bráně parku cca 6 km, poté dalších 26 až na vrchol. A souhlas s ohleduplností, řidiči aut vždy dávali přednost cyklistům, kteří to mají se zdoláním přeci jen trochu těžší...;-)

1 0
možnosti
VV

V normalnim svete je normalni, ze vzdy vsichni chovaji ohleduplne k tomu slabsimu. Tedy cyklisti k chodcum, a automobilisti k cyklistum.

Jen v CR se obcas setkavam s nazorem ze cyklisti jsou silnicni vsi a nemaj na silnici co delat.

0 0
možnosti
PK

Nádhera, jak blog, tak fotkyR^

2 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 612x
Mam rad sport, hudbu, film, knihy. Nechci komentovat vnější svět. Chci jen zaznamenávat svoje drobné každodenní postřehy. Věřím v dobro a selský rozum. Moje pravda nemusí být stejná jako vaše, ale dovolte mi v ní věřit. Chci, aby se mezi nás opět vrátila láska, pokora, úcta, tolerance a respekt

Seznam rubrik